BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 1 noiembrie 2010

Bine v-am regasit!


Bine v-am regasit, dragii mei !!! Iata ca a trecut un an ! Cu bune , cu rele, cu satisfactii si cu dezamagiri. Apropo, ati reusit sa bifati tot ce v-ati propus pentru 2010? Eu nu prea am reusit... stiu, nu-i un motiv de lauda, dar nu-i nimic, sunt optimista :) Inca mai sunt 2 luni din acest an si daca nu reusesc sa realizez totul acum, pe ultima suta de metri, asa cum imi sta mie in fire, le las pentru 2011!
Anul acesta a trecut foarte repede, prea repede as zice eu. Ma intreb daca si pentru voi a fost la fel? In toate aceste luni mi-a fost dor de atmosfera blog-ului si am mai intrat din cand in cand sa vad ce mai faceti, sa citesc randurile voastre. Ati avut un an plin. Unii si-au marit familia
( felicitari Loredanei ), altii au fost in calatorii frumoase , ati trait din plin. Ce conteaza daca timpul trece repede,nu? Este important faptul ca savuram orice moment si ca facem lucruri frumoase, asta este tot ce conteaza.
Asa ca, dragii mei, va astept sa impartasim momente frumoase, sa simtim Magia Craciunului impreuna. Sa ne bucuram, sa ascultam colinde, sa facem cozonaci, sa daruim, sa ne pregatim de Sarbatoare! Mai sunt 54 de zile :)

Bine v-am regasit !

2 comentarii:

Loredana spunea...

Ma bucur ca ai revenit si ca deja astepti cu entuziam Crăciunul!

Wish spunea...

Salutare Loredana! Iti multumesc pentru gandurile frumoase!