BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 9 decembrie 2016

Scrisoare către Moş Craciun

Salut! Numele meu este Jingle. Miaunel Jingle. Ştiu că râdeți de numele meu, dar am o stăpână înnebunită după Crăciun. În fiecare an, când se apropie sezonul festiv, mă implică şi pe mine în activitațile ei...
 Ce? O pisica nu poate împacheta cadouri? Nu, dar poate alege cadouri. Aşa că m-a luat cu ea la cumpărături. M-a vârât zăpăcita la ea în geantă. ...Eu...miau, miau, miau, miau... Nu putea şi ea să-mi ia o gentuță din aceea specială pentru animale de companie...sau un coşuleț..ceva mai confortabil...Nu...ea m-a băgat în geantă, de parcă mai suntem în 1996...şi chiar şi atunci...stăpânii respectabili nu îşi transportau prietenii necuvântători oricum. Am un bun prieten de scară, cotoiul Tom ( el are un nume de adevarat motan, nu ca mine) care are gentuță specială pentru a fi transportat. Cică stăpâna lui, Madam Popescu, a cumpărat-o de pe un site- cattitude.ro. Au acolo tot felul de accesorii pentru animale! Tare mi-ar plăcea o gentută d-aia specială , să nu mai fiu inghesuit în poşeta. Sau o hăinuță, să nu-mi mai fie frig când ies în curte, pentru că tare mult îmi place să mă joc în zăpadă! 
Mă rog... la cumpăraturi nu am avut succes. Adică eu nu am avut...speram să întălnesc şi eu alte patrupede, sa îmi fac prieteni noi...dar nu prea erau animale la mall. Şi-a dat seama şi ea că nu a avut o idee bună, aşa că am venit repede acasă. Aici ne-am apucat să împodobim bradul. Buuuun! Activitatea mea preferată, mi-am zis. Când a scos cutia cu globulețe, am sarit direct în ea. Apoi țuşti, la beteala sclipitoare atârnată pe marginea scaunului. Stăpâna mea a râs, şi a început să decoreze bradul. Are numai globulețe de plastic, ştie că eu sunt înnebunit dupa ele, şi nu riscă să le sparg pe toate. A împodobit repede şi dupa aceea a pus un CD cu muzică de Crăciun - Colinde. Ştefan Hruşcă şi miros de brad. Ce merge mai bine cel mai bine pe aşa o atmosferă? Va zic eu, nişte boabe cremoase şi de-li-cioa-se! Exact! Aşa că, m-am pus pe miorlăit. Miau, miau, miau! Dar ea...de unde. Mi-a pus un castron de lapte! Mie îmi place laptele, îl sorb cu mare plăcere de fiecare dată, dar acum voiam boabe suculente, de care îmi ia ea mie... Dar se pare că de data asta a uitat să-mi cumpere ! Păi Tom rămâne, oare, făra boabe? Niciodată! Are grija Madam Popescu să comande de pe site, şi astfel, nu rămâne niciodată pe zero. Nici nu trebuie să le care pe scari, vine curierul la uşă!
Aşa că, dragă Moşule, îmi doresc de Craciun ca stăpâna mea dragă, pe care o iubesc tare mult, chiar dacă e zăpăcită, să afle de site-ul acesta şi să facă nişte mici cumpărături de acolo, cattitude.ro, până şi numele este făcut pentru mine! Sunt sigur că dacă eu aş fi în locul ei, aş vrea să aflu despre acest site.  Mi-aş răsfața astfel cel mai bun prieten cât mai des! Să ştii că merit, Moşule, pentru că am fost motan cuminte tot anul!

Cu stimă pisicească,
Jingle Miaunel 

PS- Moşule, să nu-i uiți cu un cadou pe cei de la creative-wings.ro, Madam Popescu de la ei ar fi aflat despre site-ul pentru animăluțele cu atitudine ! 

1 comentarii:

Loredana spunea...

Am tot zis ca trec pe aici, ca te-am sesizat activa, de fapt am si trecut, dar nu am apucat macar sa te salut. o fac acum, la sfarsit de sezon. Sa ai un an bun, draga mea! Numai bucurii!