BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 13 noiembrie 2013

Cutia magica
 Cutia magica este cea "prafuita",asezata dintoteauna pe sifonier. Contine cele mai pretioase obiecte, care ne fac sarbatorile mai frumoase.Avem intodeuna grija de ea, o mai stergem de praf, dar fara sa-i stricam ''aerul vintage'' , dar nu o deschidem pana in Noaptea de Ajun. Da, este cutia cu globulete. Cutia copilariei, cutia magica, unica si plina de zambete. Cu totii avem o astfel de cutie. Poate ca nu e aceeasi din copilarie,dar seamana cu ea , ne aminteste de ea si ne este tare draga .
 
A mea , pe langa globulete, ea pastreaza amintiri.Fiecare decoratiune in parte are propria poveste si abia asteapta sa fie atarnata in bradut.De acolo, o poate spune mai bine, ca toata lumea sa o asculte. Pastrez globulete vechi, am mai spus asta, dar imi place sa iau si cate unul nou, astfel fiecare Craciun ramane viu , iar de fiecare data cand scot cutia magica, globuletul ii spune povestea :)

Care este povestea voastra cea mai draga ? PS- poza este facuta anul trecut . Anul acesta nu am deschis-o, dar abia astept sa o fac  :D


0 comentarii: