Vinul fiert emana o aroma care ma duce cu gandul la Craciun. De fiecare data cand vreau sa intru in atmosfera specifica Sarbatorilor, fierb o cana de vin la care adaug portocala si putina scortisoara ...
Iata reteta :
Pentru un litru de vin rosu :
-sucul de la o portocala proaspat stoarsa
-o lingurita rasa de scortisoara
-jumatate de mar
-zahar ( dupa preferinta 4-5 linguri sau cat este nevoie , in functie de cum este vinul )
Preparare:
-Se pune la fiert vinul, la care se adauga sucul de portocala , jumatatea de mar ( poate fi taiat bucatele sau intreg) si zaharul
Se lasa la fiert, iar cand da in clocot, se adauga scortisoara.
Se serveste fierbinte, alaturi de prieteni si un film cu Mos Craciun :)
Rezoluție de decembrie
Acum 2 săptămâni
3 comentarii:
Nu am incercat niciodata vin fiert cu suc de portocala, dar sunt sigura ca va fi o premiera delicioasa :)
Astept sa imi spui daca ti-a placut !!!!!
Ati incercat scortisoara si anason in cafea ?
Fara sa vreau sa supar sau sa deranjez cititoarele(cititorii) acestui blog va propun sa incercati gustul unic si de ne-uitat al singurei CAFEA 100% NATURALA (80% Arabica si 20% Robusta) din lume in amestec cu plante si condimente alimentare naturale.
Cateva dintre ele:
scortisoara;cardamonul;ghimbirul;cuisoarele;ceaiul verde;anason stea;anason chinezesc+altele 8.
Cum o cheama ? Nimic mai simplu sa afli numele ei(lor) .
Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi :http://www.fitnesscoffee.ro .
Trimiteți un comentariu