BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 17 noiembrie 2009

Zapada, zapada, zapada ...


Asta imi doresc de Craciun : sa ninga mult, mult , mult. Atat de mult incat sa nu mai putem iesi in trafic, sa avem un oras pustiu in care sa circule doar autobuzele si cate un taxi ratacit ... Sa se auda de afara doar glasul colindatorilor, iar noi sa ne grabim sa le deschidem, pentru ca au trecut prin ger si prin troiene ca sa ne vesteasca Nasterea Domnului.
Imi doresc atat de mult sa avem un Craciun alb , un Ajun in care sa ne uitam pe geam la fulgii de nea care danseaza in vazduh, sa ascultam colinde si sa impodobim bradul. Sa ne uitam la " Singur Acasa" si sa il asteptam pe Mos Craciun ca atunci cand eram copii si alergam prin casa de nerabdare si de emotie . Sa iesim la o bulgareala in miez de noapte prin orasul pustiu si plin de farmec, parca rupt dintr-un basm, si sa ne intoarcem acasa inghetati si rosii in obraji. Sa bem o cana de vin fiert cu scortisoara si sa ne bagam sub plapuma.
Sa ne trezim in dimineata de Craciun cu un mare zambet pe fata si cu o sclipire in ochii. Sa ne pregatim de masa in familie cu multa bucurie in suflet, sa le daruim cadouri celor dragi si sa observam emotia de pe chipurile lor. Sa ascultam in continuare colinde!
Si pe langa toate acestea sa fie zapada, multa,multa zapada...... asta imi doresc de Craciun.



0 comentarii: