BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 8 noiembrie 2015

Cel mai frumos moment al anului


Vremea s-a răcit și eu sunt cu gândul tot mai aproape de Crăciun. Parcă totul imi miroase a scorțișoară și a iarnă . Gândurile-mi zboară la cozonacul aburind,proaspăt scos din cuptor și abia aștept să ascult colinde. Am văzut globulețe și moși de ciocolata prin magazine, așa că mi-am spus: 
"E timpul să deschid blogul" .

 Bine v-am regăsit, prieteni, într-un sezon nou. Acesta este al șaptelea an în care scriu pe blog. V-am mai spus, este tradiția mea de Crăciun.
 Anul acesta aștept idei și sugesti de la voi. M-aș bucura dacă mi-ați trimite rețete de prăjituri testate de voi, chiar cu poze, pe adresa de email magiacraciunului@yahoo.com . Le voi publica cu drag, alături de numele vostru sau al blogului pe care îl aveți. De asemenea, aștept să-mi spuneți dacă știti vreun eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, concerte, ateliere pentru copii, târguri de Crăciun din orașul vostru. Voi scrie despre ele. Dacă aveți un articol cu tematică de sărbătoare, mi-l puteți trimite, iar eu îl voi posta pe blog, semnat de voi, bineîțeles. Nu uitați că ma puteți gasi și pe facebook .

 Să avem sărbători frumoase, pline de voie bună,familie și prieteni dragi alături.

0 comentarii: