BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 5 noiembrie 2012

Activitati pentru copii

E sfarsitul toamnei, vremea incepe sa se raceasca si in aer miroase parca a Craciun :) Nu este numai sarbatoarea mea preferata, ci este si a tuturor copiilor.

 Faptul ca afara e frig , nu e un motiv sa ii tinem in casa. Ii infofolim bine si iesim la joaca in natura, facem poze prin parc, ne jucam cu frunze si radem mult.

De asemenea, ii putem implica in tot felul de activitati creative. De exemplu, participarea la diferite ateliere/workshop-uri de creatie , spectacole de teatru , concursuri de desen etc.

Totodata, pentru ca se apropie Craciunul, este important ca cei mici sa cunoasca insemnatatea acestei sarbatori si sa invete despre importanta daruirii. Stiu, trebuie sa fim darnici tot timpul anului, dar , de sarbatori, este frumos sa impartim cadouri si celor aflati in nevoie. Strangeti jucariile nefolositoare si faceti o donatie copiilor care au avut mai putin in viata. Cu siguranta le veti aduce zambetul pe buze , iar puii vostri vor fi si ei incantati ca au facut o fapta buna. Se vor invata sa faca astfel de gesturi de-a lungul vietii, vor invata sa fie buni si intelegatori.

Daca a venit frigul, nu inseamna ca stam in casa :) Va voi tine la curent cu activitatile pentru copii , desfasurate in Constanta si prin apropiere, in acest sezon .

1 comentarii:

Loredana spunea...

Abia astept. Sa stii ca eu te citesc constant, doar ca intre doua fete si alte activitati colaterale, sunt un pic mai lenesa cu scrisul.