BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 5 decembrie 2011

Ajun de Mos Nicolae




Este Ajun de Mos Nicolae. Este o noapte magica, plina de emotie si de bucurie. Cand eram copil bunicul imi spunea ca daca ninge de Sfantul Nicolae, acesta vine cu barba alba, daca nu ninge, acesta vine cu barba neagra. Din pacate, barba Mosului nu s-a mai albit de mult... Aici, la malul marii sunt vreo 18 grade... cred.... e cald ca primavara si daca nu am vedea luminitele colorate din oras si nu ne-am uita in calendar,nici nu ne-am da seama ca vine Craciunul. Nu stiu de ce , dar vremea conteaza asa de mult pentru crearea atmosferei magice....Ma intreb cum sarbatoresc Craciunul cei din Australia sau Los Angeles....fara zapada parca nu e sarbatoare...


Mi-e dor de iernile de altadata, de fulgii pufosi care se asterneau inca din noiembrie, mi-e dor de gerul acela ca ne inrosea obrajii dar care ne facea joaca in zapada si mai frumoasa.
Da...stiu...e incalzirea globala...noi, oamenii purtam aceasta vina...Dar totusi eu sper...sper ca lucrurile vor reveni la normal,sper ca vom avea zapada de Craciun si abia astept bulgareala din miez de noapte. La Carrefour au bagat deja brazi....cum sa mergem sa ne luam bradutul cand afara e primavara? Cand ieri pe faleza erau oameni in tricou si unii se balaceau frumos in mare?

Sunt de moda veche! Imi place zapada iarna, imi place sa fie frig si sa ninga de Craciun, imi place ca Mos Nicolae sa aiba barba alba! Te rog Mosule, fi bland si bun cu noi, indeplineste-ne dorinta.... cerne cativa fulgi de nea deasupra noastra ! Promitem ca vom fi cuminti tot anul care vine :)

Sa aveti o noapte superba si sa gasim cu totii in ghetute( sau afara) tot ce ne dorim :)

0 comentarii: