BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Dimineti de noiembrie


Diminetile de noiembrie sunt frumoase, sunt reci dar totusi vesele. Numar zilele care au ramas pana la Craciun si ma bucur, dej simt magia in aer iar aseara am vazut la televizor reclama Coca-Cola de Sarbatori pentru acest sezon. E oficial ca se apropie Craciunul :) In magazine au aparut decoratiunile si dulciurile iar prin media se tot vorbeste depre vacante si concedii de Sarbatori.

Voi unde va ganditi sa plecati? Mie de Craciun imi place sa stau acasa, sa ma bucur de bradutul meu si de caldura familiei . Dar de Revelion parca ar merge o fuga pe la munte....
In dimineata asta am ascultat muzica, am trebaluit prin casa si m-am bucurat de soarele de noiembrie. Se apropie decembrie.....mai sunt 43 de zile pana vine Mosu'. Parca deja se aud zurgalaii....

Un weekend superb va doresc :)


2 comentarii:

Loredana spunea...

Am vazut si eu reclama. e diferita si totusi foarte asemenatoare cu cea de anu trecut. Au foarte multe elemente comune. Probabil ca si-au dorit aceasta continuitate.
In definitv, Craciunul e nou si vechi in acelasi timp.

Matusica Geta spunea...

Adeluta,te felicit pentru tot ce vad pe aici....E minunat totul!Abia astept sa citesc toate astea rand cu rand.Deja ma simt din nou copil alaturi de globuletele si povestioarele tale.Sunt tare mandra de tine.Te pup si succes pe mai departe!