BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Pentru seri magice

Dragii mei, a venit frigul si asta inseamna ca stam mai mult pe acasa,unde e cald si bine ...mai ales daca ne-am si impodobit-o putin :D Instalatie luminoasa in balcon,cateva ornamente,lumanarele pe ici pe colo, sa simtim si noi ca se apropie Craciunul,nu? Ne bagam sub o paturica si luam si o cana de ciocolata calda sau de vin fiert ( reteta o gasiti pe blog ) . Si pentru ca seara magica sa fie perfecta,strangeti alaturi de voi persoane drage si urmariti cateva filme frumoase.
Eu mi-am adus astazi aminte de filmul de animatie "Anastasia" pe care l-as revedea cu placere , pentru ca, ce-i drept nu l-am mai vazut de ani buni... Asa ca, am cautat pe youtube cateva fimulete care m-au facut sa zambesc. Mesajul este atat de optimist...indiferent de cat de grea este viata si prin cate incercari treci, binele triumfa intodeauna !
Asa ca , reteta pentru o seara magica este urmatoarea: acasa cu cei dragi, in fotoliu,sub o paturica,cu o cana de ceai/vin fiert/ciocolata calda , luminite multicolore in geam :D ...eventual si cativa fulgi de nea care sa zburde la fereastra :) si un film frumos.... de exemplu "Anastasia". Nu-i asa ca suna bine ?



2 comentarii:

Loredana spunea...

superba recomadarea. noi am fost ascultatori si ti-am urmat sfatul. o revedere nu strica niviodata.

Wish spunea...

Ma bucur ca v-a placut :)