BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Mos Nicolae


V-ati lustruit ghetutele? Ei bine, daca nu ati facut-o , treceti repede la treaba! In seara asta vine Mos Nicolae ! Primul "Mos" care ne facea copilaria mai frumoasa ( al doilea fiind Mos Craciun, bineinteles) . Va mai aduceti aminte cu cata nerabdare il asteptam pe Mos Nicolae? Trebuia sa fim cuminti si sa ne pregatim incaltarile pentru a fi umplute cu dulciuri, fructe, carticele de colorat sau cate o nuielusa. Am multe amintiri legate de aceasta Sarbatoare, dar preferata mea este aceea cand am gasit in ghetute cantarul de jucarie pe care il zarisem in vitrina unei librarii si pe care mi-l doream atat de mult. "De unde a stiut Mosul ce vroiam ? " , ma tot intrebam eu. "Cred ca a avut ajutori" , imi spun acum .
Am avut o copilarie frumoasa, fermecata de aceste personaje magice : Mos Nicolae si Mos Craciun. Nu-i asa ca parca simtiti mai profund bucuria Craciunului odata cu noaptea aceasta de 5 decembrie ?
Sa va aduca Mosul multa sanatate, fericire, puterea de a trece peste toate greutatile vietii, binecuvantarea de a putea zambii zi de zi , multa dragoste si tot ce va mai doriti !

SARBATORI FERICITE !

0 comentarii: