BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 3 noiembrie 2009

Felicitarile de Craciun

Ma intreb cand trebuie sa incepem sa trimitem felicitari de Sarbatori celor dragi ? Eu as incepe chiar acum...As putea trimite cate una in fiecare zi pana la Craciun.Cine isi mai aduce aminte de felicitarile cu Mos Craciun, care la mijloc aveau o micuta baterie si atunci cand le deschideai incepeau sa cante ? Eu cu siguranta mi le amintesc, erau preferatele mele. Acum parca nu mai avem timp sa trimitem astfel de felicitari,nici macar nu mai scriem scrisori...folosim internetul. Scriem email-uri si trimitem felicitari virtuale. Acestea sunt foarte la indemana si cu siguranta aduc un zambet pe chipul celor care le primesc.
O felicitare virtuala ajunge la cel drag intr-o secunda....cea de hartie face cateva zile prin posta, sau poate chiar mai mult, depinde unde este trimisa.
Unii spun ca sunt impersonale si nu se compara cu cele de hartie, trimise prin posta, cumparate din librarie si scrise de mana. Noi insa le putem personaliza si pe cele virtuale . Alegem una, ii schimbam culoarea de fundal,melodia, si scriem un mesaj din inima, astfel nu va mai fi deloc impersonala. Va purta urarile noastre sincere catre cei dragi.
Se apropie Craciunul, trimiteti felicitari! Nu conteaza daca sunt virtuale sau pe hartie,atata timp cat sunt trimise din suflet si poarta gandurile noastre cu ele . Macar acum sa fim mai buni si sa le aratam celorlalti cat de mult tinem la ei !
O felicitare poate face asta !

1 comentarii:

Unknown spunea...

foarte, foarte simpatica felicitarea!!! :)