BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 27 octombrie 2009

Magia Craciunului


Craciunul a fost intodeauna Sarbatoarea mea preferata. Iubesc atmosfera aceea magica care o creeaza , iubesc felul in care ma face sa ma simt. Bucuria care imi inunda sufletul atunci cand aud un colind, cand zaresc primii fulgi de nea. Ador mirosul Craciunului, mireasma aceea de brad amestecata cu cea de portocala, mirosul cozonacilor si al vinului fiert cu scortisoara. Imi place mirosul de iarna de afara, frigul acela care parca face totul mai frumos si mai special.
Sentimentul care ma cuprinde inaintea venirii Craciunului e de nedescris... Stam cuminti in casa si impodobim bradul, ascultam colinde ...stam alaturi de cei dragi si pur si simplu ne uitam la luminitele care parca ne zambesc din bradut, ...parca ar canta un colind, parca spun o poveste : povestea Craciunului, Povestea Nasterii Domnului.
Iubesc Craciunul pentru ca ma face sa ma simt copil... Imi aduce aminte de copilaria in care urmaream cu uimire globuletele din brad , le numaram si ma jucam cu ele. Pastrez si acum unele dintre ele...Globuletul mov cu casuta ninsa , Mos Craciunul in miniatura ... poarta copilaria mea in ele.
Tu de ce iubesti Craciunul ?

0 comentarii: