BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 30 noiembrie 2015

Zâmbiți,vă rog !

Poze,poze,poze! Sunt peste tot! Facem un tort special, repede îl pozăm și îl urcăm pe facebook sau trimitem fotografia cuiva drag. Așa-i ? Mai ales ca vin Sărbătorile, memoria telefonului va fi plină!!!

Crăciunul se apropie și cred ca toți ne dorim câteva poze reuşite. Fie că le punem pe net, sau le trimitem familiei sau prietenilor, fotografiile sunt importante de Crăciun.
Așa că, m-am gândit să vă ajut puțin, cu câteva idei de poze. Puteți apela la un fotograf profesionist, pentru o ședință foto ca la carte, sau, puteți organiza chiar voi una. E distractiv, ieftin și aveți nevoie doar de un aparat foto sau de un telefon cu o camera mai bună ( 10-12 megapixeli ) . 

Pentru început trebuie să alegeți locația. Aceasta poate fi sufrageria propie, parcul, fața blocului, Orășelul copiilor sau o Piață de Crăciun. Puteți chiar schimba locațiile. Foarte importantă este garderoba. Nu ar trebui să lipsească căciulile de Moș Crăciun, un fular roșu sau un pulover cu tematică de iarnă. Puteți adăuga în decor o sanie- chiar dacă afară nu e zăpadă, acadele bastonașe, luminițe colorate, beteală în jurul gâtului, manuși,vâsc.
Dacă aveți copii mici, o mini-sedință foto, de maxim 30-40 de minute este suficientă. Cei mici obosesc și se plictisesc foarte repede,când e vorba de fotografii. Bine,asta nu e valabil pentru toți. Dacă ai voștri sunt încantați de idee, ședința foto se poate transforma într-o frumoasă tradiție de Craciun.

Nu uitați să zâmbiți și să vă distrați.
Eu am răsfoit internetul și am găsit foarte multe poze tematice, care pot servi drept inspirație :

sau aici


Distracție plăcută !



1 comentarii:

Loredana spunea...

De craciun instantaneele sunt si ele extrem de importante si de graitoare.