BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 21 decembrie 2012

Ce daruim de Craciun?


Ce daruiti anul acesta de Craciun? Eu de obicei ofer caciuli, fulare, manusi, papuci, carti, cani cu motive de iarna, cercei, clame de par , tot cu aceleasi motive, globulete.  Sunt lucruri marunte , dar care aduc zambetul pe buzele oamenilor dragi mie. Voua ce va place sa daruiti? Am vazut ca se poarta cadourile handmade- homemade. De la tot felul de agende facute pe tehnica scrapbooking ( despre care puteti afla mai multe aici), pana la tot felul de borcane cu dulceata de portocale, legate cu funda, sau trufe de ciocolata facute chiar cu mainile tale . Ma batea gandul sa incerc si eu aceasta varianta, mai exact dulceata de portocale, dar am renuntat din lipsa de timp. Dar, daca va surade ideea, puteti gasi aici cateva retete de cadouri homemade ingenioase.
Indiferent ce alegeti sa daruiti anul acesta, faceti-o cu drag si cu siguranta veti aduce veselie pe chipul persoanelor dragi :)

2 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

Crăciun Fericit cu sănătate! Domnul să iţi dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc.

Loredana spunea...

Craciun fericit!
Fie ca visele sa ti se implineasca!