BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 13 noiembrie 2012

Warm this winter



Mi-e dor de o plimbare prin orasul inghetat, imbracat de sarbatoare. Strazile sa fie pline de copii ,cu obrajii rosii, care sa rada si sa se joace cu zapada. Sa se auda colinde si sa vad la tot pasul oameni care trec cu bradutii in spinare sau pe masina :) Sa ma opresc sa-mi cumpar o ciocolata calda si sa privesc. Sa ma incarc cu energia pozitiva a Sarbatorilor de Iarna.

Nu-i sa ca oamenii sunt mai frumosi de Craciun ?  Sunt mai optimisti, mai veseli mai fericiti. Cred ca e normal sa fie asa. Tot timpul anului suntem coplesiti de griji , suntem stresati, iar la sfarsit de an, odata cu sarbatorile sufletului nostru, parca .... trecem peste toate. Ne regasim puterea si optimismul in toate lucrurile magice din jurul nostru. In sunetul colindelor, in amintirile sarbatorilor din anii trecuti , in zambetul copiilor cand vorbesc de Mos Craciun :) 

Va propun, dragii mei, sa cautam in jurul nostru, tot ceea ce ne face sa zambim. Lucruri marunte:  cativa fulgi de nea, mirosul cozonacului, amintiri vechi dar dulci, poze , filme frumoase , privirea celor dragi.... diminetile reci, serile calde petrecute in familie... Sa ne incarcam cu energia lor pozitiva si sa zambim :)

Sa aveti o iarna frumoasa :)











1 comentarii:

Unknown spunea...

deja a trecut un an, tin minte cum postati articole frumoase de Craciunul trecut!!! timpul zboara!!!