BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 3 noiembrie 2011

Love,Love,Love


Poate suna a cliseu,dar iubirea este cel mai important lucru din lume. Datorita ei suntem pe pamant astazi,nu-i asa? Exista iubirea pentru Dumnezeu,iubirea Lui pentru noi , iubirea pentru parinti,pentru copii,pentru prieteni,pentru animale,pentru viata,pentru ceea ce ne inconjoara. Exista iubirea pentru Craciun !
Suntem ceea ce suntem datorita IUBIRII.

Poate veti spune ca exista oameni care nu iubesc. Eu va voi spune ca este imposibil. Trebuie sa iubeasca ceva,un lucru, sau trebuie sa fi fost iubit candva,dar a uitat.Poate ca viata l-a facut sa ascunda undeva toate aceste sentimente frumoase si sa se schimbe. Sa devina inchis in el si morocanos. Dar, poate, intr-o buna zi,cineva sau ceva il va face sa se schimbe, sa scoata la iveala particica aia din sufletul lui care a fost intunecata atata vreme.
Dragostea este motorul care pune in miscare aceasta lume. Este sentimentul cel mai inaltator. Cand ati spus ultima oara "Te iubesc"? Nu conteaza cui. Parintilor,prietenilor,copiilor... daca nu mai tineti minte...duceti-va repede si spuneti-le. Aratati-le celor din jur cat de mult inseamna pentru voi. Cu sigutanta le veti insenina ziua si le veti aduce zambetul pe buze.
Va las in continuare cu cea mai cunoscuta melodie despre dragoste, "All you need is love" -The Beatles...pentru ca nu avem nevoie decat de dragoste :)

0 comentarii: