BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 17 noiembrie 2011

Bradut si Sarbatori Trendy 2011


Da...exista trenduri si in impodobirea bradului si a casei. Exista designeri de globulete si tot felul de decoratiuni. O prietena de pe facebook m-a intrebat ce se poarta anul acesta in materie de impodobit bradul, pentru ca isi doreste sa il decoreze "ca la carte". I-am spus sa citeasca Povestea Globuletului Mov, sa vada cat de frumos este sa pastrezi globuletele vechi si sa le asculti povestile an de an, dar mi-a zis ca le pastreaza, ba mai mult, mi-a dezvaluit o traditie a familiei ei. In fiecare an cumpara un globulet pe care scrie anul si il pastreaza pentru fetita ei...O traditie frumoasa. Imi si imaginez cat de incantata va fi fiica sa cand va creste si va avea globuletele de cand era mica ...


Deci, draga mea Alexandra, pentru ca ti-ai dorit sa afli cam ce se poarta anul acesta in materie de decoratiuni de Craciun , m-am documentat pentru tine ( bine, ca ne va fi de folos tuturor ).

Deja prin mall-uri, pe la magazinele cu specific ( gen Bamboo etc) ,au aparut colectiile de Craciun. Am observat globuletele voluminoase, in culorile traditionale , rosu,auriu si verde ( care sincer, nu vor da gres niciodata).

Am mai vazut o multime de ingerasi, de diferite marimi , de portelan,de sticla sau din paie. Apropo de paie, si anul trecut am vazut astfel de decoratiuni si vad ca se poarta si anul acesta. Un alt trend ar fi decoratiunile din lemn, gen traforaj. Sunt frumoase si de efect si ofera bradului un aer vintage . Tot pentru aerul vintage poti apela la turta dulce ,pe care sa o agati de crengute, sau la fructele uscate (feli de portocala sau lamaie). Totodata , poti atarna batonase de scortisoara si vanilie, legate cu fundite. Pe langa mireasma ametitoare ofera si originalitate. Poti inlocui traditionala beteala cu un sirag de margele sau cu funde.

Alte tipuri de globulete sunt cele pictate manual. Pot fi si un cadou frumos pentru cei dragi si arata superb si in bradutul tau. Apropo de brad, oricat de eco este un brad artificial, se poarta tot cel natural. Oricum, cu ocazia Sarbatorilor braduti tot vor fi taiati, asa ca mai bine cumparati unul si bucurati-va de el, decat sa il vedeti la gunoi in dimineata de Craciun.
Dar, daca vrei unul artificial sa sti ca se poarta alb sau mov. Da, chiar asa!

Nu uita de luminite. Orice fel de bradut ai avea , instalatia luminoase nu poate lipsi. De asemenea, o poti atarna si prin casa sau in balcon.Achizitioneaza-ti si niste lumanari parfumate pe care sa le asezi pe masa si sa le aprinzi seara.Nu uita de vesela!!! Canute, farfurii, pahare, toate trebuie sa fie cu Mos Craciun sau cu reni, iar in baie poti atarna un prosop tot cu o astfel de tema.

Spor la decorat !

0 comentarii: